English
Nieuw op BCFjobs.nl Field Application Specialist Laboratory Automation and Integration UK/BNLX Nieuw op BCFjobs.nl Liquid Handling Automation Pre-Sales Specialist BeNeLux Nieuw op BCFjobs.nl Procestechnoloog (ref. 1345) Nieuw op BCFjobs.nl Account Manager – FMCG Nieuw op BCFjobs.nl Advisor QESH (ref. 1390)

 

Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws van BCF Career Event. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief van BCF Career Event  via je
bcfjobs account of volg BCF Career Event op LinkedInFacebook of Twitter. Heb je nog geen account? klik hier om je aan te melden.14-06-2005

Nieuwe lid Comité van Aanbeveling

Dr. Ronald Gebhard (bestuurslid Arbeidsmarktzaken KNCV en Global research & development director DSM Farmaceutical Products) treedt toe tot het Comité van Aanbeveling van het Bio Career Event.
30-05-2005

Bio Career Event 2005 een groot succes!

Het Bio Career Event 2005 werd op 12 mei 2005 bezocht door ruim 900 personen en 40 bedrijven. Het Event kreeg zowel van de deelnemende bedrijven als van de bezoekers een zeer hoge waardering.

 

Onder de bezoekers van het Bio Career Event 2005 werd een evaluatieformulier uitgedeeld. Ruim 340 personen (36 procent) hebben dit formulier ingevuld. De bezoekers van het evenement beoordeelden het Event gemiddeld met een 7,8 en gaven de organisatie van het evenement een 8,6 als eindcijfer. De deelnemende bedrijven waren ook zeer tevreden over het evenement (gemiddeld: 8,4), de organisatie (gemiddeld: 8,5) en de informatieverstrekking (gemiddeld: 8,7). Meer dan de helft van de deelnemende bedrijven (24) vulden het evaluatieformulier in. Van de 24 bedrijven willen 21 volgend jaar weer deelnemen, 2 bedrijven moeten nog beslissen en 1 bedrijf ziet waarschijnlijk af van deelname.

 

Een van de belangrijkste tips voor verbetering was dat er meer ruimte nodig was voor de negenhonderd bezoekers. Ook vonden veel bezoekers dat de twee grote congreszalen te ver uit elkaar liggen. De Jaarbeurs Utrecht als locatie kreeg een hoge waardering (gemiddeld: 8,5).

Ook over het drukwerk (gemiddeld: 8) en de website (gemiddeld: 7,4) van het Bio Career Event waren de deelnemers te spreken.

 

De redenen die de meeste deelnemers hebben aangegeven om het evenement te bezoeken is vooral om zich te oriënteren op de loopbaanmogelijkheden in de life sciences sector (66 procent) en om een nieuwe baan te zoeken (41 procent).

 

De Bio Career Fair werd als beste onderdeel ervaren van het Bio Career Event (een 7,8 van de bezoekers en 8,5 van de bedrijven). De meeste deelnemers hebben meer inzicht gekregen in hun arbeidsmogelijkheden (gemiddeld: 7,4) en nuttige contacten opgedaan op het evenement (gemiddeld: 7). Dit was ook te zien aan de drukke netwerkactiviteiten op het evenement. Over het algemeen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde eerste Bio Career Event.

 

Het volgende Bio Career Event staat gepland op 18 mei 2006.
12-05-2005

Organon meest populaire werkgever

Utrecht, 12 mei 2005 – Tijdens het Bio Career Event 2005, het nieuwe arbeidsmarktevenement voor de Life Sciences sector, is de prijs voor de “Most Desirable Employer in the Life Sciences 2005” uitgereikt aan NV Organon. Als tweede is DSM geëindigd, gevolgd door Universiteit Utrecht/UMC Utrecht op de derde plaats.

 

Dr. Ton Rijnders van NV Organon nam de prijs in ontvangst uit handen van drs. Rob Janssen, directeur van de Nederlandse biotechnologie associatie NIABA.

“We zijn heel blij met deze prijs”, zei Dr. Ton Rijnders, Vice President Research Oss bij Organon.  “Innovatie is voor de farmaceutische industrie en dus ook voor Organon van levensbelang. Die innovatie zal nu en in de toekomst voor een belangrijk deel gedragen worden door de deelnemers aan het Bio Career Event. We hopen dat velen van hen bij ons aan de slag kunnen gaan of dat we op een andere manier met hen gaan samenwerken.”

“Het is belangrijk dat bedrijven in de biotechnologie aantrekkelijk zijn als werkgever. En dan is het goed te zien dat Nederlandse bedrijven het zo goed doen,” aldus Rob Janssen van Niaba.

 

De Award voor de “Most Desirable Employer in the Life Sciences” is een jaarlijkse werkgeversprijs voor organisaties die als de meest aantrekkelijk werkgever in de Life Sciences branche worden gezien. In 2005 wordt de prijs voor het eerst uitgereikt. De Award voor de “Most Desirable Employer in the Life Sciences” is een initiatief van Hyphen Project Management, de organisatie van het Bio Career Event. “We willen hiermee de aandacht voor het werken in de Life Sciences sector vergroten”, geeft Haifen Hu, directeur van Hyphen Project Management, als reden voor het initiatief. De bezoekers van het evenement, veelal werkzoekenden met een opleiding in de Life Sciences, bepalen welke organisatie deze prijs in ontvangst mag nemen. Dit jaar hebben ruim tweehonderd personen hun stem uitgebracht.
21-04-2005

Bio Career Event volgeboekt!
Bio Career Event 2005 is helemaal volgeboekt. Geinteresseerden kunnen zich nog op de reservelijst laten plaatsen. Vul hiertoe het aanmeldingsformulier in of neem contact op via info@biocareerevent.nl.30-03-2005

700 aanmeldingen binnen!
Op 30 maart hebben 700 personen zich aangemeld voor deelname aan het Bio Career Event 2005. Er is nog plaats voor maximaal 100 bezoekers.24-02-2005

Bio Career Event gaat uitbreiden!

Bio Career Event 2005, het nieuwe arbeidsmarktevenement voor de Life Sciences sector, gaat uitbreiden.  Bio Career Event 2005 is de eerste beurs in Nederland die werkgevers en werkzoekenden in de sector Life Sciences onder één dak brengt. Oorspronkelijk konden 400 bezoekers het evenement bijwonen, maar al snel was het event geheel uitverkocht. Daarom wordt het Bio Career Event 2005 uitgebreid, zodat nu maximaal 800 personen kunnen deelnemen.

Alle belangrijke werkgevers en arbeidsbemiddelingsorganisaties in de Life Sciences sector, zoals Organon, DSM, Biogen Idec, OctoPlus, KeyGene, Genmab, Yacht, Bird Recruitment, ICI e.a., zijn vertegenwoordigd op het evenement. Het event vindt plaats op 12 mei 2005 van 09.00 tot 18.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht.
15-02-2005

400 aanmeldingen binnen!
Op 15 februari, slechts 6 weken nadat inschrijving is geopend, heeft de 400e bezoeker van het Bio Career Event zich ingeschreven!02-02-2005

300 aanmeldingen binnen!
Op 2 februari heeft de 300e bezoeker van het Bio Career Event zich ingeschreven!20-01-2005

200 aanmeldingen binnen!
Op 20 januari 2005 heeft de 200e bezoeker van het Bio Career Event zich ingeschreven!16-01-2005

DSM nieuwe sponsor!
DSM wordt Zilver Sponsor van Bio Career Event 2005 en zal deelnemen aan het evenement met een stand op de Bio Career Fair en een presentatie in het hoofdprogramma.15-01-2005

150 aanmeldingen
Op 15 januari 2005 heeft de 150e bezoeker van het Bio Career Event zich ingeschreven!12-01-2005

125 aanmeldingen
Op 12 januari 2005 heeft de 125e bezoeker van het Bio Career Event zich ingeschreven!10-01-2005

85 aanmeldingen
Op 10 januari 2005, slechts 10 dagen na opening van de inschrijving, hebben al 85 bezoekers zich aangemeld voor het Bio Career Event!05-01-2005

Gratis vacatures plaatsen
Organisaties die deelnemen* aan het Bio Career Event 2005 kunnen vanaf heden in 2005 het hele jaar gratis hun vacatures plaatsen op BioCareerEvent.nl.
 
* geldt niet voor het bezoeken van het evenement.02-01-2005

Online bezoekersregistratie geopend

Bezoekers kunnen sinds 1 januari 2005 online aanmelden voor het Bio Career Event 2005.

 

Om direct aan te melden klik op de button aanmelden bezoeker.

 

                             

                 

 

 

 
02-01-2005

Life Sciences Capital

Leiden zet Life Sciences op de kaart

 

Innovatie en kenniseconomie nemen steeds meer een centrale plaats in op de politieke agenda. Eén van de prioriteiten van het huidige kabinet is dan ook om Nederland verder te ontwikkelen tot een ware kenniseconomie. Daarbinnen is de Life Sciences industrie zeer in beweging en trekt dan ook veel aandacht. Nederland gaat de strijd aan als het erom gaat de internationale Life Sciences partner te worden. Verscheidene initiatieven als het Innovatieplatform, Bio-Partner, Leiden Life meets Science, en Holland BIOdelta ondersteunen dit doel.

 

Leiden investeert continu in Life Sciences, wat heeft geresulteerd in het Bio Science park met meer dan 60 innovatieve Life Sciences bedrijven, gericht op onderzoek, productontwikkeling en de productie van de nieuwste medicijnen en behandelingen. Maar onze ambitie reikt verder…

Om Leiden meer op de kaart te zetten en van de stad een echte Life Sciences Capital te maken, wordt op 27 januari 2005 het Life Sciences Capital 2005 congres georganiseerd in natuurhistorisch museum Naturalis. Investeerders, onderzoekers én ondernemers op het gebied van Life Sciences horen toonaangevende nationale en internationale sprekers en worden gestimuleerd om gezamenlijk opzoek te gaan naar nieuwe business opportunities Het congres is een initiatief van Junior Kamer Leiden in nauwe samenwerking met Life meets Science en Competence Centre Life Sciences.

 

Namens de Commissie, bestaande uit de heer Kist (bestuursvoorzitter Universiteit Leiden), de heer Lenferink (burgemeester van Leiden), de heer Buruma (bestuursvoorzitter Leids Universitair Medisch Centrum) en de heer Tetteroo (CEO van Centocor) nodigen wij graag iedereen uit die ondernemend is in Life Sciences om deel te nemen aan het congres.

 

Geïnteresseerd? Het congres zal plaatsvinden in Naturalis, het natuurhistorisch museum in Leiden. Voor meer informatie, het dagprogramma en het aanmeldingsformulier kijk op http://www.lifesciencescapital.nl/.
27-11-2004

Nieuwe hoofdsponsor
Organon wordt hoofdsponsor van het Bio Career Event.21-10-2004

Nieuwe marketing partner
YELS.Net, het netwerk voor ondernemers in de Life Sciences, wordt marketing partner van het Bio Career Event.12-10-2004

Nieuwe marketing partner

GeNeYouS, het netwerk voor jonge onderzoekers in genomics, wordt marketing partner van het Bio Career Event.
27-09-2004

Nieuwe lid Comité van Aanbeveling

Ir. A.C. van Elsen (directeur Plantum) treedt toe tot het Comité van Aanbeveling van het Bio Career Event.
09-09-2004

Nieuwe lid Comité van Aanbeveling
Dr. ir. C.D. (Kees) de Gooijer (algemeen directeur Agrotechnology & Food Sciences Group - Wageningen Universiteit & Researchcentrum en voorzitter bestuur SBN) treedt toe tot het Comité van Aanbeveling van het Bio Career Event.06-09-2004

Nieuwe lid Comité van Aanbeveling
Prof. dr. D. (Dinko) Valerio (oprichter Crucell) treedt toe tot het Comité van Aanbeveling van het Bio Career Event.02-09-2004

Nieuwe lid Comité van Aanbeveling

Prof. dr. G.M.A. van Beynum (voorzitter bestuur BioPartner en mibiton) en drs. R.T.A. Janssen (directeur Niaba) treden toe tot het Comité van Aanbeveling van het Bio Career Event.


2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016

Hoofdsponsor


Sponsor


Next event


Program partner


Partner


Media partners


Organisation