English
Nieuw op BCFjobs.nl Manager Program Coordination Nieuw op BCFjobs.nl Technician Molecular Microbiology Nieuw op BCFjobs.nl (Jr.) Clinical Trial Assistant (part-time) Nieuw op BCFjobs.nl Technician Biochemistry Nieuw op BCFjobs.nl Sr. Analist GC-MS/LC-MS

 

Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws van BCF Career Event. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief van BCF Career Event  via je
bcfjobs account of volg BCF Career Event op LinkedInFacebook of Twitter. Heb je nog geen account? klik hier om je aan te melden.01-06-2012

Bedankt voor het bezoeken van BCF Career Event 2012

Vorige week donderdag vond BCF Career Event 2012 plaats in Amsterdam RAI. We willen bij dezen iedereen bedanken die hieraan heeft deelgenomen en we hopen dat jullie een nuttige en leuke dag hebben gehad.

Wij horen graag jouw ervaring en mening over de afgelopen editie, zodat wij volgend jaar in staat zullen zijn om BCF Career Event verder te verbeteren. Neem a.u.b. een paar minuten de tijd om de online evaluatie in te vullen op:  http://www.bcfcareerevent.nl/form/31


Gelieve in te vullen voor 11 juni 2012.

Via een gratis matching service helpen wij graag werkgevers en werkzoekenden om met elkaar in contact te komen na afloop van BCF Career Event. Dus ook als je uiteindelijk niet de kans had om de beurs te bezoeken kun je op deze manier nog steeds in contact komen met interessante werkgevers. Je kunt hier tot 11 juni gebruik van maken via deze link:  http://www.bcfcareerevent.nl/form/33

Alvast bedankt voor het invullen en graag tot ziens op de volgende editie van BCF Career Event!
23-05-2012

Bezoekers zijn nog van harte welkom
Wil je nog deelnemen aan BCF Career Event? Dat kan! Vanaf 10:00 uur ben je welkom in Amsterdam RAI, ingang G. Hier krijg je een aanmeldformulier om in te vullen, waarna je je kunt melden bij de on-site registratiebalie. Je kunt hier de deelnameprijs van € 20 afrekenen met gepast geld, pin of automatische incasso.16-05-2012

Download nu de laatste bezoekersinformatie
Download nu de laatste bezoekersinformatie met praktische info, tips&tricks, plattegrond en programmaoverzicht.
 14-05-2012

Tegen gereduceerd tarief deelnemen? Meld je nu nog aan!

Investeer in je toekomst, bezoek BCF Career Event 2012 op 24 mei.

Meld je online aan en print de e-mail om on-site tegen het gereduceerde tarief deel te nemen!

Je betaalt dan € 6 in plaats van € 20.

BCF Career Event biedt jou:
• 1-op-1 in contact met meer dan 80 organisaties.
• Workshops & Masterclasses over solliciteren, Linkedin, netwerken, ondernemerschap en nog veel meer.
• Bedrijfspresentaties van ondermeer DSM, Unilever, Roche, FrieslandCampina en Sanquin Bloedvoorziening.
• Carrière advies, kleding advies, een CV check, een professionele Linkedin foto en meer in de Career Corner.

Wacht dus niet langer en registereer je nu voor BCF Career Event 2012 op 24 mei in Amsterdam RAI:

http://www.bcfcareerevent.nl/form/werknemer/96
25-04-2012

Laat een professionele LinkedIn portretfoto maken op BCF Career Event

In een korte tijd heeft social media een enorme vlucht genomen. Een goede presentatie is een belangrijke eerste stap in jouw carrière! Tijdens het BCF Career Event biedt Ramon Kion Fotografie een LinkedIn portretfoto aan voor slechts € 3,-. Je krijgt de inlogcodes, waarmee je de foto direct na de shoot via de webstore kunt bestellen en downloaden.
04-04-2012

BIRD Recruitment maakt gratis deelnemen aan BioBusiness Summer School mogelijk

Ben je een PhD, Postdoc of een Master in Life Sciences en wil je meer weten over een carrière in het bedrijfsleven? Meld je dan aan voor BCF Career Event 2012. Niet alleen kun je op 24 mei tijdens de carrièrebeurs tientallen bedrijven ontmoeten, ook maak je kans op een deelnameplek in de  BioBusiness Summer School 2012 t.w.v. €895. Klik hier om je aan te melden voor BCF Career Event.

 

BBSS vindt plaats van 25 t/m 29 juni in Amsterdam. De cursus het kan doorslaggevend zijn voor je verdere carrière. Topsprekers van internationale bedrijven behandelen onderwerpen zoals productontwikkeling, finance, intellectueel eigendom, marketing, businessmodellen en ondernemerschap en businessplan. Voor meer informatie: www.biobusinesssummerschool.nl of download hier het programma.

 

De deelnamekosten voor BBSS is €895. Ben jij de gelukkige persoon die op kosten van BIRD Recruitment kan deelnemen aan BBSS2012? Vul dit formulier in en lever het in op 24 mei tijdens BCF Career Event bij de stand van BIRD Recruitment om in aanmerking te komen voor de prijs. Voor meer informatie over BIRD Recruitment bezoek de website www.birdrecruitment.nl.
02-04-2012

Netwerken nummer 1 manier om een baan te vinden
Ieder jaar voert www.BCFjobs.nl een arbeidsmarktenquête uit in de Life Sciences, Chemie, Food en Farma sectoren. Uit de enquête kwam onder andere naar voren dat door de economische crisis werkzoekende hun standaard bijstellen in hun zoektocht naar een baan. Mensen zijn onder andere bereid een baan op een lager niveau te accepteren. Daarnaast blijft netwerken de nummer 1 manier om een baan te vinden. Ontvang de BCF Career Guide met veel interessante informatie over de arbeidsmarkt gratis op 24 mei en grijp je kans om je netwerk te vergroten op het BCF Career Event.09-03-2012

BCF Career Event en BioBusiness Event gaan samen!

BioBusiness Event 2012 wordt als satelliet event tegelijk georganiseerd met BCF Career Event. Door de koppeling van de events komen de business leaders van nu samen met de business leaders van morgen op het grootste Life Sciences evenement van Nederland. Om 10 uur zullen de events gezamenlijk worden geopend door Dr. Sybolt Noorda, president van de vereniging van universiteiten (VSNU) en voorzitter van de task force Human Capital van het topsectorenbeleid Life Sciences & Health. Als bezoekers van BCF Career Event krijg je de kans om de standhouders van BioBusiness Event te ontmoeten vanaf half 2.
13-02-2012

Voorproefje op het programma

In maart zal het programma grotendeels bekend worden gemaakt, maar hier heeft u alvast een voorproefje van twee workshops die op 24 mei op BCF Career Event zullen worden gegeven in Amsterdam RAI.
Houdt de website goed in de gaten voor nieuwe updates.

The Power of Networking
Ontdek de netwerker in jezelf door deel te nemen aan de workshop The Power of Networking, verzorgd door
RIFF Advies. In deze workshop leer je hoe jij een goede eerste indruk maakt en het optimale kunt halen uit netwerken.

Succesvol netwerken met LinkedIn
Social media wordt steeds belangrijker in onze maatschappij.
Een wereld van verschil biedt je graag een goede start in het gebruiken van LinkedIn in jouw zoektocht naar een baan. Leer in deze workshop oriënteren, netwerken en solliciteren met behulp van social media.
18-01-2012

Director R&D FrieslandCampina is openingsspreker
Naast Prof. Dr. Louise Gunning-Schepers, voorzitter van de Gezondheidsraad, zal niemand minder dan Prof. Dr. Emmo Meijer. Corporate Director R&D FrieslandCampina, een openingspresentatie verzorgen op 24 mei.


Emmo Meijer (1951) volgde zijn opleiding Chemie in Amsterdam (Vrije Universiteit), alwaar hij in 1979 promoveerde. In hetzelfde jaar trad hij in dienst van DSM. In verschillende functies in research en business management speelde hij een belangrijke rol in de transformatie van DSM naar een meer life sciences georiënteerde firma. In 2001 werd hij de eerste Chief Technology Officer van DSM. Van 2005 tot 2009 is hij werkzaam geweest voor Unilever in verschillende seniore rollen in R&D.

Sinds 1 april 2011 is hij in functie als Corporate Director R&D van FrieslandCampina.
Daarnaast is hij actief als parttime hoogleraar (TUE), lid van de Netherlands Academy of Technology and Innovation, directeur van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen,  voorzitter van het Top Institute Food and Nutrition, voorzitter Regiegroep AgriFood&Innovation, voorzitter van Greenport Venlo Innovation Center, lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit Utrecht en lid van verschillende nationale en internationale organisaties op het gebied van wetenschap en innovatie. Sinds 2003 is hij erelid van de KNCV.
02-01-2012

Meld je nu aan voor BCF Career Event
Op 24 mei 2012 vindt BCF Career Event plaats in Amsterdam RAI. Dit is de grootste carrièrebeurs voor HBO, WO en PhD studenten en afgestudeerden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma. Op deze dag kun je ongeveer 100 werkgevers ontmoeten en deelnemen aan presentaties en workshops. Ook kun je terecht in de career corner voor een CV-Check of gesprek met een career coach.

Ben je je aan het oriënteren op de volgende stap in je carrière? Bezoek BCF Career Event: Your Next Step!

De registratie is nu geopend. Wanneer je je vóór 31 maart aanmeldt voor BCF Career Event en je CV invoert of updatet krijg je gratis* toegang tot BCF Career Event.

Gratis entree, hoe werkt het?

Nieuwe inschrijving

 • Ga naar het inschrijfformulier (opent in een nieuw venster)
 • Vul het formulier in.
 • Vink het hokje voor registratie aan. (Ik ga akkoord met ...)
 • Vink het hokje voor korting aan.
 • "Van welke partnervereniging ben je lid?" is een verplicht veld. Ben je niet lid van een vereniging, vul hier dan een streepje in.
 • Vul de actiecode "CV-discount" in.
 • Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestigingsmail met inloggegevens voor BCFjobs.nl, log hierop in.
 • Ga naar "CV invoeren/beheren" en voer je CV in.
 • Je krijgt ongeveer een week voor het event je toegangskaart per post thuisgestuurd.

 

Al een account op BCFjobs.nl

 

 • Ga naar BCFjobs.nl en log in. (Wachtwoord opvragen.)
 • Ga naar 'je profiel aanpassen'.
 • Check je gegevens.
 • Klik op de + naast BCF Career Event 2012
 • Vink het hokje voor deelname aan
 • Vink het hokje "Korting vanwege lidmaatschap partnervereniging (-€ 6)" aan.
 • Vul in het veld "Zo ja, van welke (studie)vereniging(en) ben je lid?:" de actiecode "CV-discount" in, eventueel gevolgd door een lijst van je lidmaatschappen.
 • Klik op 'bijwerken'. Je ontvangt een bevestigingsmail.
 • Ga naar "mijn CV"
 • Voer je CV in of update hem.
 • Je krijgt ongeveer een week voor het event je toegangskaart thuisgestuurd.

*) De gratis toegang is exclusief lunch. Bij je aanmelding kun je aangeven dat je wel gebruik wilt maken van de lunch. De kosten hiervoor bedragen € 11.
08-12-2011

Voorlopige standhouderslijst gepubliceerd

Al ruim 40 organisaties hebben zich aangemeld voor BCF Career Event 2012. De up-to-date lijst vind je via onderstaande button.

 
12-09-2011

Standhoudersregistatie 2012 geopend
De nieuwe deelnamebrochure voor BCF Career Event 2012 is nu beschikbaar. De volgende editie van de grootste carrièrebeurs voor Life Sciences, Chemie, Food en Farma vindt plaats op 24 mei 2012 in Amsterdam RAI. Via onderstaande button kunt u de brochure met deelnamemogelijkheden opvragen.
 

 
Heeft u vragen over de deelnamemogelijkheden, neem dan contact op via info@bcfevent.nl of 035-6230781.
 
 
 
 12-09-2011

Impression BCF Career Event 2011
De "Impression 2011" is nu beschikbaar met feiten en cijfers over BCF Career Event 2011. Hierin vindt u onder andere de statistieken over de bezoekers en de resultaten uit de enquêtes gehouden onder zowel bezoekers als standhouders. Klik op onderstaande knop om het bestand te downloaden (4 MB, pdf).
 
 

 
Meer informatie over de afgelopen editie van BCF Career Event, zoals foto's, presentaties en een impressievideo, vindt u hier.

2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016

Hoofdsponsor


Sponsor


Next event


Program partner


Partner


Media partners


Organisation