bcf event wie zijn wij

Wie zijn wij?

Ben jij degene die altijd vooraan staat bij de grootste festivals, iemand die alle beurzen af gaat of degene die het vetste feest van het jaar wil bouwen? Wil jij alles te weten komen over de nieuwste evenementen, hipste trends binnen de festivalwereld en op de hoogte blijven van de opkomende evenementen? Dan ben je bij www.bcfevent.nl aan het juiste adres! Op BFC Event vind je al het laatste nieuws over evenementen. Van de grootste concerten tot de meest bezochte beurzen. Daarnaast geven wij een kijkje achter de schermen en zijn we altijd up-to-date met de line-ups. www.bcfevent.nl is er zowel voor de festivalgangers en beurzen bezoekers als de mensen achter de schermen. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.bcfevent.nl.

Concerten

De meeste uiteenlopende concerten komen bij ons voorbij. Van Lady Gaga tot Lil Kleine en van Beyoncé tot Kensington. Wij weten er alles vanaf. Op BFC Event vind je al het laatste nieuws over evenementen. Voordat artiesten bekend maken waar ze te zien zijn, weten wij je dit al te vertellen. Daarnaast geven we tips over hoe je de grootste kans maakt aan een kaartje te komen. Want dat is natuurlijk altijd nog maar de vraag. Na online lang in de wachtrij te staan, worden net voor je neus de laatste kaartjes verkocht. Kijk daarom op onze site voor de juiste tips and tricks.

Beurzen

Op onze site kan je ook alles vinden over woonbeurzen, commerciële beurzen, de huishoudbeurs en nog veel meer. Op BCF Event vind je al het laatste nieuws over evenementen. Ga jij alle beurzen af samen met jou vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Festivals

Het is bijna zover. Over een paar maanden is het weer het festivalseizoen van het jaar! Festivals als Pinkpop, Lowlands, ADE en Intens staan weer op de planning. daar wil jij bij zijn! Met de laatste nieuwtjes, tips, trends en line-ups ben jij helemaal festival-ready. Neem daarom een kijkje op www.bcfevent.nl.

Sta jij altijd uren in de wachtrij en ben jij het zat dat alle kaarten voor je neus worden verkocht? Wij helpen jou op weg met een grote kans op de kaarten die jij graag wil. Met de juiste tips and tricks kun jij binnen no-time aan een kaartje komen. Voor jou en je vrienden. Zo hoef je nooit meer in de wachtrij te staan.