Een escape room als uitje

Escape rooms zijn booming de laatste jaren. Je komt in een kamer terecht, waar je door middel van samenwerken, goed nadenken en puzzels op te lossen uit kan ontsnappen. Vaak hebben escape rooms een heel verhaal om zich heen gebouwd, wat ervoor zorgt dat er een grote spanning wordt opgebouwd in de kamer en waardoor je echt de motivatie krijgt om te willen ontsnappen. Maar wanneer ga is het leuk om naar een escape room te gaan? In dit blog worden wat opties als uitjes gegeven waar een escape room je perfect de uitkomst voor kan bieden. 

Als bedrijfsuitje

Een escape room is het perfecte bedrijfsuitje in rotterdam. Als collega’ s moet je vaak voor projecten samenwerken, goed overleggen en allerlei verschillende oplossingen bedenken. In een escape room gebeurt dit precies zo. Je moet samenwerken, direct actie ondernemen en samen oplossingen voor puzzels bedenken en uitvoeren. Daarnaast zijn en verschillende soorten puzzels waarbij verschillende kwaliteiten een rol spelen, iets wat in elk team voorkomt. Alle collega’ s hebben namelijk verschillende kwaliteiten en verschillende handelswijze. Een escape room is dus de perfecte gelegenheid om deze skills te perfectioneren in een teamverband. 

Als vrijgezellenfeest

een escape room is de perfecte gelegenheid om een vrijgezellenfeest in Rotterdam mee te beginnen. Je laat je samen met je beste vrienden en vriendinnen opsluiten, beleeft spannende momenten met ze en zorgt voor een heerlijk ijsbreker van je feest. Door de spanning heb je heel wat om over na te praten en naderhand kan je gezellig nog even een drankje en een versnapering nemen. 

Als verjaardagsfeest

Ben jij er nou klaar mee dat je op je verjaardag saai met zijn allen in een kringetje gaat zitten en aan elkaar gaat vragen hoe het gaat op het werk en waar diegene nu mee bezig is? Dan biedt een escape room een perfecte oplossing. Het zorgt voor actie, spanning en het zorgt ervoor dat je leuke gesprekken krijgt. Als je eenmaal wat adrenaline door je lijf hebt lopen komen er vele leukere verhalen uit dan als je met zijn allen in een kringetje gaat zitten.