NYE vieren in Amsterdam

Nog ongeveer een maand en dan is het weer zover: de jaarwisseling. En dat belooft letterlijk en figuurlijk een knallend spektakel te worden. Veel mensen vieren oud op nieuw door gewoonweg thuis voor de buis te gaan zitten met de niet te missen oliebollen en zich vervolgens naar buiten te wanen om het vuurwerk te aanschouwen en de buurtbewoners de beste wensen te wensen. Dit is natuurlijk hartstikke gezellig, maar als je houdt van uitgaan, ben je wel toe aan iets nieuws, toch? In deze blog lees welke toffe evenementen er plaatsvinden in Amsterdam, waar je gegarandeerd bij moet zijn!

Tiktak New Year’s Eve

Het grootste nieuwjaarsfeest van het hele land: TikTak Events. Het feest vindt plaats in de grootste steden van Nederland, waarbij grotendeels dezelfde artiesten zullen optreden in de concertgebouwen van de desbetreffende plaatsen. Het feest wordt ook gegeven in AFAS Live, voorheen de Heineken Music Hall. Verschillende artiesten die hier bij aanwezig zullen zijn, zijn onder andere Frenna, Lil’ Kleine en Broederliefde. Keer op keer raakt het event uitverkocht, dus ben er snel bij!

EPIQ New Year’s Eve

Hardstyle-liefhebbers kunnen deze jaarwisseling hun hart op gaan halen in de Ziggo Dome tijdens EPIQ New Year’s Eve. Door velen ‘De hardstyle finale van het jaar’ genoemd en met een capaciteit van 17.000 is dit feest het grootste van de stad. Ga los op knallers van Sefa, Frequencerz en Act of Rage en beleef jouw mooiste oud op nieuw ooit. Je kan nieuwjaar maar één keer per jaar vieren, dus doe het goed en bezoek EPIQ. Pas op, want het feest wordt ieder jaar stijf uitverkocht, dus ben er snel bij!

Awakenings New Year’s Eve

Voor de feestgangers die vooral van techno-muziek houden, kan je oud op nieuw nergens anders beter vieren dan hier. Het inmiddels wereldwijde feest, dat ooit in Nederland begonnen is, trekt jaarlijks 3500 bezoekers. De grootste en beste namen zijn aanwezig waaronder Maceo Plex, Pan-Pot en Reinier Zonneveld en staat garant voor een knallende jaarwisseling. Het feest wordt net iets buiten Amsterdam gegeven en vindt plaats in de Gashouder.