BCF Event Photobooth Huren

Photobooth huren

Je ziet de photobooth steeds meer op evenementen en feesten. Door gebruik te maken van een photobooth geef je bezoekers de kans op een persoonlijke en tastbare herinnering aan een memorabele avond. Google eens waar je in jouw regio een photobooth kunt huren.

Niet zomaar een fotohokje

In feite kun je stellen dat een photobooth gewoon een fotohokje is en dus geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Alleen is het fotohokje wel in een modern jasje gegoten, vandaar dat je in en rond de photobooth niets anders hoort dan lachende mensen. Dikke pret dus met een booth, die je de gelegenheid geeft om hoedjes, brillen, tekstballonnen en pruiken te gebruiken voor het maken van een unieke foto. Vaak kun je ook zelf de achtergrond van de foto kiezen. Zitten jij en andere ‘slachtoffers’ klaar dan is het tijd voor de flits. En niet één flits, maar meer want een booth is in staat om meerdere foto’s achter elkaar te maken.

Identical Twins?

De gemaakte foto’s worden vervolgens op een fotostrip geprint. Na het zien van de foto’s denk je aanvankelijk dat de foto’s identiek zijn, wie beter kijkt zal zien dat dit zeker niet het geval is. Er verschilt altijd wel iets, van een scheve mond tot net even anders zitten. Of je lacht op de ene foto net even iets nadrukkelijker- met open mond- dan op de andere foto.

Direct geprint

De charme van een photobooth is vooral dat de gemaakte foto’s direct geprint worden. Overigens is voor heel veel mensen alleen al het vasthouden van een echte foto een bijzonderheid, zo zijn we tegenwoordig gewend aan de digitale foto. Veel mensen zullen dan ook meteen de toegevoegde waarde van een echte foto ervaren, want niets blijft leuker dan iets tastbaars. In dit geval dus een echte foto. Mooi is ook dat je slechts enkele seconden op de foto’s hoeft te wachten en dat ze niet hoeven te drogen. De foto’s zijn meteen klaar, klaar om grondig bekeken te worden en klaar om heel hard om te lachen.

Photobooth is niet nieuw

Ook photobooths zijn er ondertussen al in verschillende uitvoeringen. Ook de spiegel photobooth is zeer de moeite waard net als een uitvoering op wielen. Groot feest is het ook in de bakfiets photobooth. En zo komen er steeds meer verschillende varianten photobooths op de markt en daardoor worden de unieke fotohokjes steeds meer populair. Nieuw is een photobooth overigens niet, want de eerste uitvoering dateert al van 1925. De jonge uitvinder die er mee op de proppen kwam, kreeg er een miljoen dollar voor. Dat was toen veel, voor dat bedrag gaat de photobooth nu niet meer van de hand. Dan moet je behoorlijk diepe in de buidel tasten.

De standaard op iedere bruiloft

Uiteraard is de technologie achter de photobooth de afgelopen jaren sterk verbeterd en wordt nu met digitale camera’s gewerkt en zie je al op een scherm wat het resultaat van de foto is. Aan het eindresultaat is echter niets veranderd, want op elke fotostrip zie je steeds hetzelfde: heel hard lachende mensen. Photobooths zijn geschikt voor elk feest, evenement en festival. Het koppelt het maken van mooie herinneringen aan entertainment en als bedrijf kun je een photobooth gebruiken als marketingmiddel. Het is namelijk mogelijk om je bedrijfslogo op elke foto af te drukken. Ook op bruiloften hoort eigenlijk standaard een photobooth aanwezig te zijn.