Ga je naar een festival? Dan zijn deze tips voor jou!

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Jij gaat ongetwijfeld ook naar één of meerdere festivals en wilt natuurlijk dat deze goed verlopen. Hieronder geef lees je een aantal goede tips zodat jij van een ultiem festivalseizoen kan genieten.

Inpaklijst

Zeker als je gaat kamperen op een meerdaags festival wil je natuurlijk niks vergeten dus zorg dat je een inpaklijst maakt waar je alle benodigdheden opschrijft en kan afvinken.

Eten

Zorg dat je genoeg eten meebrengt naar het festival, want je wilt niet al je eten kopen op het festival. Eten wat langer bewaard kan blijven is natuurlijk het handigst, zoals knakworsten, vacuüm hamburgers en krentenbollen. Neem ook een klein kooktoestel of barbecue mee waarmee je je eigen eten kan maken.

Powerbanks

Als je altijd en overal je mobiel wilt kunnen opladen is een powerbank enorm handig. Zoek uit hoe vaak je je telefoon met een powerbank kunt opladen en bedenk hoeveel je er nodig hebt.

Regen

Wanneer het regent, en het festivalterrein vol modder ligt, zijn regenlaarzen enorm handig. Ook is een poncho geen overbodige luxe bij regen.

Tent

Het kan een hele opgave zijn om je tent te vinden tussen al die andere tenten als je ook nog onder invloed bent van wat voor middelen dan ook. Het is daarom niet onverstandig om je tent te versieren met opvallende slingers en vlaggetjes zodat je hem makkelijk terug kan vinden.

Slapen

Het lijkt soms een onmogelijke opgave om op een festival te slapen. Echt goed slapen lukt hoogstwaarschijnlijk niet maar het is toch fijn als je tussendoor een paar uurtjes goed op kan laden. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om in plaats van een matje een goed luchtbed mee te nemen en een kussen. Ook zijn een oogmasker en oordopjes erg fijn om je even die paar uurtjes af te zonderen van alle drukte.